Sigurd en Daniëlle

Als reparateur, docente en uitvoerende musici,
staan wij samen garant voor meer dan 70 jaar hobo-ervaring onder één dak.

Vakmanschap, persoonlijke aandacht en liefde voor het vak en de hobo zijn onze leidraad.

Sigurd Smit

Sigurd studeerde hobo aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Heinz Friesen en Werner Herbers. Hij zette zijn studie voort bij Thomas Indermühle aan het Rotterdams Conservatorium waar hij tevens assistent- docent werd.

Gedurende tien jaar (1980- 1990) was hij als solohoboïst verbonden aan het European Community Chamber Orchestra. Sinds 1980 is hij als hoboïst en althoboïst werkzaam bij Phion, orkest van Gelderland en Overijsel. Ook remplaceert hij daarnaast bij de meeste Nederlandse orkesten.

Sigurd heeft ruim 30 jaar ervaring met het onderhouden, repareren en reviseren van alle soorten  hobo’s. Als beroepsmusicus weet hij hoe belangrijk een perfect functionerend en soepel spelend instrument is.

Al tijdens zijn studie aan het conservatorium in Den Haag stripte hij uit nieuwsgierigheid zijn eerste hobo om deze daarna weer als nieuw op te bouwen. Zijn fascinatie voor het mechaniek is nooit meer verdwenen.  In 2013 is hij een samenwerkingsverband aangegaan met het gerenommeerde hoboatelier van Jörg Huttenlocher in Tübingen in Duitsland. Veel collega’s en amateurs weten Hobostudio Velp inmiddels te vinden.

Daniëlle Kreeft

Daniëlle Kreeft studeerde hobo aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Heinz Friesen en Gijs Reijns. Zij behaalde haar diploma Uivoerend Musicus bij Thomas Indermühle aan het Rotterdams Conservatorium.

Gedurende 12 jaar (1982- 1994) was zij verbonden als hoboïste en solo-hoboïste aan het European Community Chamber Orchestra. Zij remplaceert in de meeste Nederlandse orkesten, waaronder het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Phion, het Noord Nederlands Orkest en Philharmonie Zuid. Daarnaast speelt zij als freelancer in verschillende ad hoc ensembles en begeleidings orkesten.

Naast uitvoerend hoboïste is zij direct na haar studie als docente aan de slag gegaan, waardoor zij nu over ruim 35 jaar les-ervaring beschikt. Als docent is zij zeer flexibel, zij geeft les aan alle leeftijdsgroepen, op alle niveaus: van beginner tot semi- professional. Sommige leerlingen ziet zij wekelijks, anderen maandelijks of op projectbasis.

Danielle verzorgt binnen Hobostudio Velp rietencursussen, ensemblelessen en coaching van ensembles.

Contact

Hobostudio Velp
Sigurd Smit & Daniëlle Kreeft
Beethovenlaan 3
6881PE  Velp

Sigurd   06 234 25 846
Daniëlle 06 130 43 697
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

routeplanner

 


Routeplanner

Locatie

Contactformulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

© 2020 Hobostudio Velp

Beheer  |  Een website van Netnog websites